Орки обстріляли з мінометів та ствольної артилерії прикордоння України

Вогонь вели з території РФ
Орки обстріляли з мінометів та ствольної артилерії прикордоння України
Війна, фото ДПСУ
24 Серпня 2022, 12:49
читать на русском

Минулої доби, 23 серпня, російські орки обстріляли зі ствольної артилерії та мінометів Миропільську, Краснопільську, Есманську, Великописарівську громади Сумської області та Семенівську громаду Чернігівщини.

Про це повідомили в ДПСУ.

Противник чотири рази протягом минулої доби обстрілював зі 120-мм мінометів та ствольної артилерії територію Есманьської громади, загалом пролунало 25 вибухів. У другій половині дня противник з російського населеного пункту горналь обстріляв територію Миропільської громади з 82-мм мінометів, нараховано з пів десятка вибухів, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що понад два десятки 82-мм мін розірвалося на території Краснопільської громади. Вогонь вели з боку російського населеного пункту вязове.

Ближче до вечора рашисти з російського населеного пункту понури накрили територію Великописарівської громади зі ствольної артилерії, загалом пролунало більше трьох десятків вибухів, - розповіли в ДПСУ.

Своєю чергою на території Семенівської громади Чернігівської області зафіксовано два приходи 120 мм російських мін. Ніхто з людей не постраждав.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 24 серпня, російські орки обстріляли Дніпровський, Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області ракетами, "Градами" та "Ураганами".

Читайте також

1