Били ракетами, "Градами" та "Ураганами": орки обстріляли Дніпропетровщину (фото)

У Марганці постраждала родина
Били ракетами, "Градами" та "Ураганами": орки обстріляли Дніпропетровщину (фото)
Наслідки обстрілів на Дніпропетровщині, фото Telegram
24 Серпня 2022, 10:13
читать на русском

Сьогодні вночі, 24 серпня, російські орки обстріляли Дніпровський, Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області ракетами, "Градами" та "Ураганами".

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram.

У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з’ясовується. Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та "Градів", - сказав Валентин Резніченко.

Він зазначив, що родина постраждала у Марганці. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу та лікуються вдома. Через обстріли у місті зруйновані два будинки, понад десять пошкоджених.

На Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. Люди не постраждали. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. Люди не ушкоджені, - розповів Резніченко.

Він додав, що у Криворізькому районі "Ураганами" обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебита лінія електропередач.

Нагадаємо, російські орки продовжують обстрілювати Харків та область. Вчора, 23 серпня, окупанти обстріляли Київський район Харкова.

Читайте також

1