Орки скинули багатотонні авіабомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео)

Завалило приміщення операційної через ворожі обстріли
Важливо
Орки скинули багатотонні авіабомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео)
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
28 Квітня 2022, 17:06
читать на русском

Усю ніч окупанти скидали багатотонні авіабомби на військовий польовий шпиталь, який знаходиться на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі, в результаті чого серед вже поранених військовослужбовців є загиблі та заново поранені.

Про це повідомили в Азов-Маріуполь у Telegram.

Увага!!! Цілу ніч на військовий польовий шпиталь, що знаходиться на території заводу "Азовсталь" в Маріуполі і де перебувають поранені захисники, росіяни масово скидали багатотонні авіабомби, здатні пробити будь-які бетонні захисні споруди. Потім, вже завдавши руйнувань, продовжували нещадно обстрілювати руїни з корабельної артилерії. Серед вже поранених військовослужбовців є загиблі, наново поранені і контужені, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що приміщення операційної завалило через обстріли окупантів, тому вже стало неможливим допомагати воїнам.

Відео було знято одразу після обстрілу. На кадрах видно, як відкопують завалених загиблих військових, що перебували в шпиталі з важкими пораненнями та надають першу домедичну допомогу постраждалим, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, за ніч на 26 квітня по "Азовсталі" в Маріуполі було здійснено 35 авіаударів, постраждали цивільні, які знаходяться під завалами.

Читайте також