Особняк у Підмосков`ї та мисливське господарство в Сочі: колаборант Царьов розповів, де живе експрезидент Янукович

До Януковича в гості їздять Пшонка та Клюєв
Особняк у Підмосков`ї та мисливське господарство в Сочі: колаборант Царьов розповів, де живе експрезидент Янукович
Віктор Янукович (фото: УНІАН)
26 Липня 2023, 10:32
читать на русском

Зрадник та колаборант Олег Царьов розповів, де зараз мешкає президент-утікач Віктор Янукович.

Про це інформують російські ЗМІ.

Він спростував інформацію про те, що Янукович володів будинком у підмосковному селищі Шервуд. За словами Царьова, Янукович лише орендував особняк протягом деякого часу після того, як приїхав з Ростова.

"Думаю, що якби це був будинок Януковича, то він не стояв би пустим. Він має будинок у Підмосков'ї, але де саме, я ніколи не цікавився. До нього їздять колишній генпрокурор України Пшонка, колишній голова його адміністрації Клюєв, Якименко – ексначальник СБУ. Ці люди не спілкуються з пресою, і я з ними не спілкуюсь", – зазначив Царьов, наголосивши, що зараз Янукович проживає у Підмосков’ї.

Царьов також додав, що крім нерухомості неподалік Москви експрезидент України володіє найбільшим та одним із найкращих мисливських господарств у Сочі, заради якого він "відхопив" частину заповідника. За його словами, туди часто приїжджають друзі-мисливці Януковича.

Нагадаємо, ексміністр освіти і науки України часів Януковича Дмитро Табачник з 2021 року є співзасновником будівельної компанії, зареєстрованої за російським законодавством в окупованому Росією Криму.

1