Отруєння і смерть членів екіпажу: біля берегів Криму евакуюють панамське судно

Судно евакуюватимуть російські моряки з Керченської протоки
Отруєння і смерть членів екіпажу: біля берегів Криму евакуюють панамське судно
Корабель (фото: depositphotous)
19 Лютого 2021, 17:27
читать на русском

У Керченській протоці запланована медична евакуація судна під панамським прапором, на якому п`ятеро членів екіпажу отруїлися, а один помер.

Про це повідомив представник країни-агресора, прессекретар Росморречфлота Олексій Кравченко, інформує ТАСС.

Судно під панамським прапором, що належать турецькому судновласнику, судно"Апріл". Там виникли проблеми з отруєнням п'яти членів команди, один помер. Оперативний черговий направив до судна морський буксир "Меркурій", тому що судновласник дав добро на медевакуацію, — сказав Кравченко.

Скільки всього людей перебувають на борту і громадянами яких держав вони є, поки невідомо. Так само невідомо, чим саме отруївся екіпаж корабля.

Евакуація буде складною, через несприятливу погоду. Судно зараз перебуває в районі Керченської протоки і йому запропонували перейти на якірну стоянку в акваторії порту Кавказ.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж в українському консульстві в центрі Санкт-Петербурга чоловік напав з ножем на охоронця. Нападник прийшов у дипломатичне відомство в день, коли там не приймали відвідувачів. Коли охоронець повідомив йому про це, він дістав ніж і вдарив його.

1