Пацієнт, хворий на COVID-19, вбив сусіда по палаті кисневим балоном

Підозрюваному висунули обвинувачення у вбивстві на ґрунті ненависті
Пацієнт, хворий на COVID-19, вбив сусіда по палаті кисневим балоном
Лікарня (фото: Pexels)
24 Грудня 2020, 19:35
читать на русском

У Каліфорнії пацієнт, хворий на Covid-19, вбив свого літнього сусіда по палаті кисневим балоном через молитви.

Про це повідомляє BBC News.

Поліція з'ясувала, що 37-річний Джессі Мартінес засмутився, коли його 82-річний сусід, що лежав на ліжку поруч, почав молитися. Інцидент трапився минулого тижня.

Мартінес нібито схопив кисневий балон і вдарив ним іншого пацієнта, який помер наступного дня. Чоловіку висунули обвинувачення у вбивстві та злочині на ґрунті ненависті.

Читайте також

За інформацією правоохоронців, до госпіталізації чоловіки не були знайомі. Лікувалися вони від COVID-19 у двомісній палаті в лікарні Antelope Valley Hospital в Ланкастері на півдні Каліфорнії.

Підозрюваний засмутився, коли жертва почала молитися. Потім він вдарив кисневим балоном. 37-річного Мартінеса заарештували та звинуватили у вбивстві, злочині на ґрунті ненависті та жорстокому поводженні з людьми похилого віку, - йдеться у заяві поліції Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, що 19 грудня на півдні Туреччини стався вибух кисневого апарату у відділенні інтенсивної терапії для хворих з коронавірусом у приватній лікарні університету SANKO Сані Конукоглу в Газіантепі. Після чого почалася пожежа, унаслідок чого загинуло дев'ять людей.

1