Папа Римський засудив людей, які відпочивали за кордоном у карантин

Понтифік закликав вірян піклуватися одне про одного
Папа Римський засудив людей, які відпочивали за кордоном у карантин
Папа Римський Франциск (фото: ВВС)
5 Січня 2021, 04:03
читать на русском

Папа Римський Франциск засудив людей, який поїхали відпочивати за кордон під час карантину.

Як повідомляє Reuters, Франциск закликав вірян не рятуватися від урядових обмежень в інших країнах, піддаючись розвагам.

Вони не думали про тих, хто залишився вдома, про економічні проблеми багатьох людей, які сильно постраждали від ізоляції, про хворих. Лише про те, щоб поїхати у відпустку і повеселитися. Це мене дуже засмутило, - сказав Папа Римський.

Він закликав людей докласти трохи більше зусиль, щоб піклуватися одне про одного.

Читайте також

Є спокуса піклуватися лише про свої інтереси, - додав понтифік.

За останніми даними Reuters, багато країн ввели суворі обмеження для запобігання розповсюдженню коронавірусу, в результаті якого загинуло близько 1,83 мільйона людей у всьому світі.

Нагадаємо, 14 грудня повідомлялося, що уряд Великої Британії виявив новий вид коронавірусу, на який захворіло понад тисячу людей. Він поширюється  швидше за відомий COVID-19.

Раніше новий штам коронавірусу, який зафіксували у Великій Британії, виявили у Фінляндії, Іспанії, Швеції та Лівані, у Південній Кореї, Канаді, Індії та Швейцарії. Не менше чотирьох випадків підтвердили в Мадриді. Також наприкінці грудня "британський" коронавірус виявили у Сполучених Штатах Америки та на території Об'єднаних Арабських Еміратів.

Читайте більше про новий вид коронавірусу у матеріалі "Новий штам коронавірусу: що відомо та яка небезпека" 

1