Патрульний застрелився у Львові після шикування

Чоловік служив у патрульній поліції Львівщини понад три роки
Патрульний застрелився у Львові після шикування
Вогнепальна зброя. Фото: пресслужба Національної поліції
4 Березня 2021, 11:15
читать на русском

У Львові 4 березня патрульний поліцейський після шикування вистрілив собі у голову.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у Фейсбуці.

Сьогодні з ранку після шикування в Управлінні патрульної поліції на вул. Перфецького у Львові, з не відомих причин, працівник патрульної поліції вистрілив собі в голову на роботі, - написав він.

Зінкевич каже, що патрульний вистрілив у себе випадково: "наразі є непідтверджена інформація, що сталося це з необережності поводження зі зброєю".

Читайте також

Тим часом місцеве видання ZAXID.NET повідомляє, що 34-річний поліцейський вранці заступав на зміну. Він отримав зброю, зайшов у біотуалет на території управління патрульної поліції Львівщини на вул. Перфецького, де вистрелив собі в голову.

Відомо, що чоловік був родом з Волині, він служив у патрульній поліції Львівщини понад три роки.

Згодом начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко підтвердив смерть патрульного. За його словами, трагічний випадок трапився через сімейні обставини.


Контекст. 2 березня на території Запорізької атомної електростанції застрелилася 34-річна військова. Дівчина проходила службу у військовій частині 3042 Національної гвардії України, яка стоїть на охороні атомної станції. Постріл був зроблений з табельної зброї пістолета "Макарова".

1