Перша криптовалютна платіжна банківська картка з'явилася в Україні

Українці можуть розраховуватися криптовалютою в магазинах та в інтернеті
Перша криптовалютна платіжна банківська картка з'явилася в Україні
Криптовалютна банківська картка weld card
22 Вересня 2022, 14:56
читать на русском

Юнекс Банк в Україні презентував першу криптовалютну платіжну банківську картку weld card.

Згідно із повідомленням банку, замовити картку можна з 22 вересня. Її оформлення займе приблизно 15 хвилин.

Від сьогодні українці можуть розраховуватися криптою в магазинах та в інтернеті разом з карткою weld, яка поєднала світ криптовалют та звичних банківських платежів. weld card – це цифрова платіжна картка Юнекс Банку на базі Debit Mastercard, яка прив’язана до криптовалютного гаманця на платформі Weld Money, - йдеться у повідомленні.

Щоб отримати картку weld, потрібно пройти верифікацію через Дію та Дію.Підпис. Потім додати картку до гаманця Google або Apple та після того ви отримаєте змогу платити криптовалютою за товари та послуги всюди, де доступні безготівкові оплати.

У банку зазначають, що розрахунки з weld card не відрізняються від оплат звичайною банківською карткою. Банк проводить розрахункову операцію в гривні, а еквівалент використаної клієнтом гривневої суми списується з криптовалютного балансу користувача на платформі Weld Money.

Weld Money здійснює конвертацію криптовалюти у фіатні гроші за поточним курсом. Наразі weld card дозволяє розраховуватися стейблкоїном USDT, а невдовзі будуть також додані криптовалюти bitcoin та altcoin.

Як оформити картку:

  1. пройдіть верифікацію через Дія
  2. заповніть банківську анкету Unex Bank
  3. підключіть зручну вам біржу через АРІ
  4. налаштуйте Apple Pay та Google Pay

Нагадаємо, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик оголосив про співпрацю з криптобіржею QMALL, яку заснували українські IT-фахівці Микола Удянський та Богдан Прилепа.