Перший рівень погодної небезпечності оголошено в Україні

Українців попередили про туман
Перший рівень погодної небезпечності оголошено в Україні
Погода, мороз Фото: Парламент.UA
3 Січня 2021, 11:01
читать на русском

Перший рівень погодної небезпечності, жовтий, оголошено в Україні. Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про туман.

Як зазначено у повідомленні Служби порятунку, у першій половині дня третього січня у північних, центральних та південних областях утримається туман, видимість 200-500 м.

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг, - попереджають у ДСНС.

Читайте також


Нагадаємо, найближчими днями в Україні очікується плюсова температура повітря, опадів не передбачається.

Як повідомляє Укргідрометцентр, третього січня в Україні - без істотних опадів, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах подекуди 4-9° морозу; вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни та Закарпатті до 10°. Вітер в Україні переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Синоптиця Наталка Діденко прогнозує, що неділя в Україні "обіцяє бути сухою, дещо вітряною та переважно теплою, як на січень".

Температура повітря протягом дня 3-го січня коливатиметься в межах +3+5 градусів, на Сході передбачається 0+3 градуси, у південній частині та на Закарпатті +6+12 градусів.

У Києві опади малоймовірні. Найближчої ночі близько нуля, вдень очікується +3+5 градусів. Південно-східний вітер може бути поривчастим, - розповіла Діденко.