Під час локдауну транспорт не обмежуватимуть - Криклій

Залізниця теж буде працювати
Важливо
Під час локдауну транспорт не обмежуватимуть - Криклій
Тролейбус, громадський транспорт, (фото: УНІАН)
1 Грудня 2020, 11:07
читать на русском

Обмеження транспорту не розглядається під час введення локдауну. Фінальних дат введення жорсткого карантину поки немає.

Про це в ефірі "Сніданку з 1+1" розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає ТСН.

Навіть в тих країнах, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишався працювати. Це артерія в першу чергу для економіки. Інакше важко ділову активність підтримувати. Я буду наполягати, щоб транспорт залишався робочим, - сказав Криклій.

Він (досьє Криклія) уточнив, що не планується обмежувати будь-який транспорт: міські, внутрішньообласні, міжміські перевезення і залізниця будуть працювати. Внутрішні перельоти скасовувати також не будуть. Щодо міжнародного авіасполучення, то слід враховувати ситуацію в іншій країні.

Читайте також

Окремі випадки можливі, але вони не розглядалися. Тривають консультації щодо запровадження більш жорсткого карантину, але фінальних дат немає, - підкреслив Криклій.

Він також додав, що потрібно виходити з раціонального підходу і люди будуть пересуватися на громадському транспорті в основному з бізнес-потреб.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України погодив дату введення локдауну. Нові обмеження будуть діяти від 23 грудня до 15 січня.

Більше читайте в нашому матеріалі: Два міжнародні скандали за 10 днів, або усе про корупцію і фальсифікації міністра Криклія