Під час новорічних свят жодних спецрейдів не буде - Держпродспоживслужба

У новорічну ніч виїжджати на скарги від громадян не будуть
Під час новорічних свят жодних спецрейдів не буде - Держпродспоживслужба
Кафе (фото: Pexels)
22 Грудня 2020, 15:29
читать на русском

У Києві будуть проводитись перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів ресторанного бізнесу та новорічних локацій у звичайному режимі. Жодних спеціальних рейдів не буде.

Про це розповів глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан, передає РБК-Україна.

Рубан повідомив, що всього в столиці працюють 10 мобільних груп. До їх складу входять представники Національної поліції, Держспоживслужби й муніципальної охорони, які за скаргами споживачів приїжджатимуть на місце можливого порушення.

Вони виїжджають на скарги щодня. Це щоденна робота, і вона не припиняється і не гальмується. Але акцент сьогодні у зв'язку з новорічними святами дійсно на новорічні ярмаркові заходи, ТРЦ і ресторанний бізнес, - сказав Рубан.

Читайте також

За його словами, в новорічну ніч виїжджати за скаргами мобільні бригади не будуть. Рубан зазначив, що звернення розглядатимуться того ж дня протягом 24 годин.

Це не Національна поліція, не загроза для життя, тому ми це будемо вирішувати в плановому порядку, - зазначив він.

Нагадаємо, що у Міністерстві охорони здоров'я передбачають можливий спалах COVID-19 після новорічно-різдвяних свят. Українців просять дотримуватися заходів безпеки, щоб уберегтися від захворювання на коронавірус.