Під час виборів на дільниці померла одна особа, ще 50 доправили до лікарні - МОЗ

Особа померла через зупинку серця
Важливо
Під час виборів на дільниці померла одна особа, ще 50 доправили до лікарні - МОЗ
Карета швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
27 Жовтня 2020, 10:43
читать на русском

У день виборів, 25 жовтня, з виборчих дільниць до лікарень забрали 50 осіб, одна — померла. Про це повідомив головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі Громадського радіо.

Зареєстровано 250 викликів "швидкої" до дільниць, 50 людей шпиталізували, одна людина померла через зупинку серця до приїзду "швидкої", – сказав він.

Ляшко (досьє Віктора Ляшка) зазначив, що члени виборчих комісій та виборці дотримувались протиепідемічних вимог.

Загалом вибори відбулися із дотриманням протиепідемічних норм, прописаними у постанові Кабміну. Грубих порушень не було. Найчастіше порушення на виборчих дільницях – це недотримання соціальної дистанції та відсутність щитків у членів виборчих комісій, – зауважив Ляшко.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів. Протягом дня, 25 жовтня Національна поліція отримала щонайменше 8 повідомлень про нібито мінування виборчих дільниць, однак жодне з них не підтвердилося.

Наразі оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах