Під час введення локдауну метро не обмежуватимуть - Рубан

А якщо обмежать, то в останню чергу
Під час введення локдауну метро не обмежуватимуть - Рубан
Олег Рубан (фото: УНІАН)
9 Грудня 2020, 03:05
читать на русском

Якщо в Україні введуть жорсткий карантин в першу чергу будуть обмежувати роботу маршрутних таксі. Метро обмежуватимуть в останню чергу.

Про це заявив голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан в ефірі "Громадського радіо".

За його словами, метро на останньому місці у списку обмежень, адже має гарну вентиляцію та контроль за носінням масок, що запобігає поширенню коронавірусу.

При недотриманні протиепідемічних заходів найбільше ризиків поширення коронавірусу у маршрутних таксі, далі йдуть звичайні таксі, потім наземний комунальний транспорт, - пояснив він.

Читайте також

Нагадаємо, що міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов заявив, що громадський транспорт під час запровадження можливого локдауну у січні працюватиме з певними обмеженнями.

Відповідаючи на запитання щодо роботи громадського транспорту у разі посилення карантинних обмежень, Немчінов зазначив, що йдеться про фактичне користування транспортом, але з більшими обмеженнями, зокрема з використанням виключно сидячих місць.

Немчінов (досьє Олега Немчінова) додав, що у разі введення локдауну для громадян України в’їзд та виїзд з країни буде відкритим, запровадження обмежень на міжнародне сполучення не планується.

1