Під Києвом обмежили рух на двох міжнародних трасах: схема проїзду

Рух транспорту обмежили через будівництво транспортних розв'язок
Під Києвом обмежили рух на двох міжнародних трасах: схема проїзду
Ремонт дороги (фото: УНІАН)
25 Травня 2021, 08:35
читать на русском

Відсьогодні та до 1 червня під Києвом перекриті ділянки двох трас М-05 "Київ – Одеса" та М-06 "Київ – Чоп".

Як повідомляє Укравтодор, на двох міжнародних трасах, де будуються транспортні розв'язки, частково тимчасово закрито смуги для руху автотранспорту.

Наразі будівництво двох розв'язок на етапі, коли необхідно використовувати важку будівельну техніку: крани, екскаватори, бурові установки, - йдеться у повідомленні.

Де і на який період перекриють рух:

  • М-06 Київ – Чоп - км 21+767 (Стоянка) – лівий проїзд у напрямку Києва закрито на період з 25 травня (з 6:00) до 1 червня (17:00).
  •  Рух буде здійснюватись однією смугою в обох напрямках по правій частині дороги (у напрямку м. Львів). Місце будівництва можна подивитися на мапі.


У цей період будуть проведені роботи з встановлення тимчасової металевої опори на важкому бетонному фундаменті зі сторони розділової смуги та краю узбіччя з подальшим встановленням на них металевих балок формоутворювачів.

  •  М-05 Київ – Одеса км 15+390 с. Чабани з 25 травня (з 6:00) до 1 червня (17:00) правий проїзд у напрямку м. Одеса закрито. Рух автотранспорту буде здійснюватись однією смугою по лівій частині (у напрямку м. Київ).

Місце будівництва можна подивитися на мапі.


Будівництво цієї розв'язки на етапі влаштування буронабивних паль на естакаді за межами проїзної частини, та задля виконання цього виду робіт, важку дорожню техніку необхідно розмістити на проїзній частині.

На період обмеження руху, підрядником будуть встановлені попереджувальні тимчасові знаки, згідно з погодженою схемою ОДР.

Радимо водіям та перевізником врахувати дану інформацію та перепрошуємо за тимчасові незручності, - кажуть в Укравтодорі.

Читайте також