Пив та влаштовував гулянки: горе-батько морив голодом хворого сина у Тернополі

Поліціянти вилучили дитину із сім'ї
Пив та влаштовував гулянки: горе-батько морив голодом хворого сина у Тернополі
фото: нацполіція
17 Серпня 2021, 17:33
читать на русском

У Тернополі поліціянти вилучили у батька 11-річного сина із вадами слуху, якого морили голод декілька днів

Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Зазначається, що 16 серпня інспектори відділу зв'язків із громадськістю у складі мобільної бригади здійснили черговий рейд у сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відвідавши одну з таких сімей, що на вулиці 15 Квітня, вони побачили жахливі антисанітарні умови, в яких проживала малолітня дитина. Брудний посуд, одяг та підлога, голодний хлопчик, а поряд – батько з ознаками алкогольного сп'яніння, який доказував поліцейським, що син живе в належних умовах та в достатку, – йдеться у повідомленні.

У хлопчика є вади слуху: він погано чує та говорить. Але він розповів патрульним, що його батько часто приводив додому чужих людей, які шуміли, вживали алкоголь та курили. До того ж 11-річний хлопчик уже два дні нічого не їв.

З огляду на з'ясовані обставини, поліціянти із працівниками соціальних служб оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини із сім'ї.

Дитина зраділа такому рішенню, швидко зібрали речі та разом із патрульними поїхали до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей, – зазначили у поліції.

Нагадаємо, що у Новоград-Волинському районі Житомирщини 38-річна матір тиждень пиячила у сусідніх селах,  залишивши  без догляду чотирьох дітей.

Читайте також

1