Погода в Україні 26 листопада: синоптики попередили про мокрий сніг

У більшості областей опадів не очікується
Погода в Україні 26 листопада: синоптики попередили про мокрий сніг
Погода, природа Фото: Gabriela Palai з Pexels
26 Листопада 2021, 08:03
читать на русском

Синоптики повідомили про погоду в Україні у пятницю, 26 листопада.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, сьогодні в Україні переважатиме погода без опадів, лише на Закарпатті, Львівщині та Волині вдень очікується невеликий дощ, а в Карпатах з мокрим снігом.

Вітер південний та південно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря вдень 4-9 градусів тепла, на крайньому півдні країни та Закарпатті до 12 тепла; у більшості районів Лівобережжя холодніше - вдень 1-6 градусів тепла.

У Києві та області - без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень 6-8 градусів.

Синоптиця Наталка Діденко пише, що п'ятниця в Україні буде вітряною.

За її прогнозом, південний вітер "розганятиметься до 7-12 метрів за секунду, а пориви можливі до штормових, до 15-22 метрів за секунду".

Дощів буде мало, лише аж ввечері на крайньому заході України та у південних районах Одещини.  Температура повітря протягом дня підвищиться, очікується +4+10 градусів. На Сході та на північному сході свіжіше, +2+5 градусів, а вночі ще й поморозить, -3-7 градусів, - пише вона.

Діденко каже, що 26 листопада у Києві опадів не буде, проте вітер посилиться. Температура повітря вдень становитиме 7 градусів тепла.

Синоптиця попереджає, що дощі прийдуть в Україну у вихідні. Вони будуть періодичними. 27 та 28 листопада очікується потепління.

Нагадаємо, за даними погодного сервісу Синоптик.UA, до кінця тижня у Києві почне теплішати. Снігу не очікується. Вже 26 та 27 листопада у столиці прогнозується до 10 градусів тепла. Проте прийдуть дощі.

Читайте також