Показав "гарні манери": позаштатний радник ОП Лещенко їв ікру ложкою у глядацькій залі театру

Лещенко з друзями відвідав показ нової вистави модного режисера Івана Уривського. Глядачів вразила поведінка цієї компанії
Показав "гарні манери": позаштатний радник ОП Лещенко їв ікру ложкою у глядацькій залі театру
24 Травня 2024, 11:41
читать на русском

Позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко 22 травня відвідав виставу «Марія Стюарт» у Національному академічному драматичному театру імені Івана Франка у Києві. Під час антракту Лещенко та його колеги не пішли до буфету, а влаштували перекус просто перед входом до мистецького закладу на очах у сотень глядачів.

Про це пише видання Главком.

Представник топменеджементу «Укрзалізниці» буквально ложкою їв ікру з банки. Відповідні фото «Главкому» надали очевидці, які цей вечір також проводили у театрі І. Франка.

Лещенко поділився делікатесом з друзями (фото: glavcom.ua)

Попри те, що через тривогу антракт затягнувся майже на годину, трапеза відомого політика на вулиці так і не завершилася. Їсти він продовжив і після скасування тривоги вже у глядацькій залі головного драматичного театру країни, нехтуючи мінімальними правилами етикету.

Вечеря продовжилася у глядацькій залі. Тут «в хід» пішли бутерброди (фото: glavcom.ua)

Компанію Лещенку у цей вечір складали ще декілька відомих людей. Зокрема, народна депутатка восьмого скликання Світлана Заліщук, з якою у Лещенка раніше були стосунки. Під театром також було помічено міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, а також модельєрку Лілію Пустовіт.

Нагадаємо, у вересні 2022 року заступник голови наглядової ради АТ "Укзалізниця" та радник голови Офісу президента Сергій Лещенко був помічений на вечірці у Києві з плакатом "Kiss me Donbas" (поцілуй мене, Донбасе).

А ще до війни у мережі з'явилось відео, на якому Сергій Лещенко, який опікується інформаційною політикою Офісу президента, нюхає, ймовірно, кокаїн.

Читайте також

1