Полк "Азов" показав, у яких умовах перебувають поранені та скалічені захисники Маріуполя (фото)

Військові ціною власного здоров'я захищали Україну та увесь цивілізований світ
Полк "Азов" показав, у яких умовах перебувають поранені та скалічені захисники Маріуполя (фото)
Поранені та скалічені захисники Маріуполя / Фото: полк Азов у Телеграм
10 Травня 2022, 18:46
читать на русском

Поранені та скалічені захисники Маріуполя перебувають у жахливих умовах: повна антисанітарія, відсутність необхідних медикаментів та харчування.

Про це повідомляє полк "Азов" у Telegram.

Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя і діяти! В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев'язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування, - йдеться у повідомленні.

Азовці закликали ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких їх створено, врятувавши поранених людей, що вже не є комбатантами.

Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі "Азовсталь" - з тяжкими пораненнями ціною власного здоров'я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них?, - наголосили українські захисники.

Полк "Азов" вимагає негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд.

Нагадаємо, що зранку 10 травня російські бойовики продовжили атакувати завод "Азовсталь" у Маріуполі, в укриттях якого перебуває близько сотні мирних маріупольців та поранені захисники міста.

Читайте також

1