Полк "Азов" показав, як вибиває окупантів із захоплених позицій на території заводу (відео)

Азовці роблять неможливе, оскільки ворог постійно використовує авіацію, корабельну і ствольну артилерію, танки та інше озброєння
Полк "Азов" показав, як вибиває окупантів із захоплених позицій на території заводу (відео)
“Азовсталь” у Маріуполі до російських бомбардувань
13 Травня 2022, 05:00
читать на русском

Бійці полку "Азов", які захищають Маріуполь, продовжують вибивати російських окупантів з раніше захоплених ним позицій на території металургічного заводу "Азовсталь".

У мережі показали відео одного із боїв, повідомляє полк "Азов - Маріуполь".

Захисники Маріуполя штурмують ворожі позиції, роблячи неможливе, попри постійне використання ворогом авіації, корабельної і ствольної артилерії, танків та іншого озброєння. Боротьба наших воїнів за Україну і за збереження життів особового складу триває попри все, - повідомили азовці.

Нагадаємо, 1 травня, президент України Володимир Зеленський повідомив, що розпочалася евакуація цивільних з "Азовсталі" у Маріуполі. Однак офіційно українською владою не було оголошено, чи вирішується питання евакуації поранених захисників Маріуполя з полку "Азов", які перебувають у підвалах заводу.

У полку "Азов" розповіли, що поранені солдати у підвалах "Азовсталі" помирають у страшних муках через нестачу медикаментів.

Читайте також

1