Азовець Волина записав звернення до Ілона Маска: якщо не ти – то хто?

Морпіх просить мільярдера сприяти евакуації з "Азовсталі"
Важливо
Азовець Волина записав звернення до Ілона Маска: якщо не ти – то хто?
Сергій Волинський (Волина) Фото: facebook.com/serjvlk
12 Травня 2022, 10:01
читать на русском

Командир 36-ї бригади морської піхоти ВМС України Сергій Волинський (Волина), який перебуває на "Азовсталі", звернувся до американського мільярдера та винахідника Ілона Маска з проханням про допомогу.

Про це він написав у себе в Фейсбуці та у Твіттері.

Волина просить Маска допомогти в евакуації українських захисників "Азовсталі" до третьої країни:

Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з Азовсталі до третьої країни. Якщо не ти – то хто? Підкажи, - написав морський піхотинець.

Сергій Волинський (Волина) Фото: facebook.com/serjvlk

Волина також звернувся до всіх людей у світі, аби вони допомогли донести його звернення до Маска:

Звертаюся до кожної людини планети Земля, допоможіть зробити так, щоб Ілон побачив моє звернення. Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми. Нам потрібна підтримка надлюдини. Люди, ви знаєте, що робити. Вірю у вас! , - додав він.

Станом на 10 ранку 12 травня Ілон Маск ще не відповів на прохання Волинського.

Раніше, 8 травня, Волина заявив, що разом з побратимами опинився "в якомусь пекельному реаліті-шоу", де доводиться боротися за життя, чіплятися за кожен шанс для порятунку, а тим часом увесь світ "просто спостерігає цікавий сюжет".

Морпіх також повідомляв, що близько 600 військових перебувають на заводі із пораненнями різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, 1 травня, президент України Володимир Зеленський повідомив, що розпочалася евакуація цивільних з "Азовсталі" у Маріуполі. Однак офіційно українською владою не було оголошено, чи вирішується питання евакуації поранених захисників Маріуполя з полку "Азов", які перебувають у підвалах заводу.

У полку "Азов" розповіли, що поранені солдати у підвалах "Азовсталі" помирають у страшних муках через нестачу медикаментів.

Президент Володимир Зеленський заявив про завершення евакуації цивільних з заводу "Азовсталь" у Маріуполі (Донецька область) та початок другого етапу евакуації - поранених і медиків.

Читайте також

1