Солдати з "Азову" помирають в страшних муках - звернення заступника командира полку

Від Зеленського вимагають евакуювати поранених азовців
Головне
Солдати з "Азову" помирають в страшних муках - звернення заступника командира полку
Солдати полку “Азов” Фото: azov.org.ua
5 Травня 2022, 17:06
читать на русском

Заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар (Калина) записав відеозвернення та закликав евакуювати мирних маріупольців, які перебувають на території заводу "Азовсталь", а також поранених бійців полку.

Паламар окремо звернувся до президента України Володимира Зеленського:

Особисто звертаюся до Верховного головнокомандувача, щоб подбав про поранених солдатів, які в страшних муках помирають від належного лікування. Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці могли попрощатися зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій та законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю.

Калина зазначив, що триває третя доба, як російські бойовики прорвалися на територію "Азовсталі" і там точаться важкі кровопролитні бої.

Оборонці міста вже 71-й день б’ються з переважаючими силами противника та, чорт забирай, проявляють таку витримку та героїзм, що Україна повинна знати, що означає бути вірним Батьківщині, - наголосив він.

Нагадаємо, 4 травня російські бойовики після штурму заводу "Азовсталь" в Маріуполі змогли увірватися всередину. Рашисти вступили в бій з бійцями полку "Азов", які знаходилися у підземеллях заводу.

Читайте також

1