Помер собака американського президента на прізвисько Чемп

Причиною смерті пса стала старість
Помер собака американського президента на прізвисько Чемп
Президент США зі своїм собакою Чемпом Фото: @POTUS
20 Червня 2021, 23:14
читать на русском

Помер улюблений собака президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена на прізвисько Чемп.

У заяві Байдена і першої леді Джилл Байден, яке опублікувала пресслужба Білого дому, йдеться, що Чемп пішов з життя  напередодні.

Пес Бадена Фото: @POTUS

Наша сім'я сьогодні втратила люблячого супутника - Чемпа. Я буду сумувати за ним, - написав президент США.

Президентське подружжя розповіло, що Чемпіонат був завжди поруч з ними та розділяв з господарями радісні моменти, і дні скорботи.

Фото: @POTUS

Навіть в останні місяці, коли сили Чемпа почали спадати, він завжди вставав, коли ми входили в кімнату, завжди виляв хвостом і вимагав почухати йому вухо або живіт. Він завжди хотів бути там, де були ми, і коли він був поруч, все відразу ставало краще, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Чемп - одна з двох німецьких вівчарок Байденів, які живуть з президентом у Білому домі. Другого пса звуть Мейджор.

Байден з малим Чемпом Фото: @Chasten

Байден отримав Чемпа в подарунок ще у 2008 році, коли був обраний віцепрезидентом США. Як згадують Байдени, коли Чемпіонат був маленьким, він любив ганятися за м'ячами для гольфу на галявині Морськоїй обсерваторії та "ганяти їх онуків по задньому дворі будинку в Делавері".

Байден з малим Чемпом Фото: @Chasten


Контекст. Джо Байден після обрання перевіз в Білий дім двох своїх німецьких вівчарок – Чемпа і Мейджора. Чемпіон живе у родині Байдена з 2008 року, після того, як його обрали віцепрезидентом. Мейджора Байдени взяли 2018 року з притулку у штаті Делавер.

Байден з собаками

Байден з собаками Фото: @gayguycandleco

Читайте також