Померла 37-річна депутатка Черкаської міської ради

Олена Шевченко у міській раді очолювала фракцію "За майбутнє"
Померла 37-річна депутатка Черкаської міської ради
Олена Шевченко Фото: Черкаська міська рада у Фейсбуці
19 Січня 2021, 10:00
читать на русском

У віці 37-ми років померла депутатка Черкаської міської ради, керівник фракції "За майбутнє" Олена Шевченко.

Про це повідомили на сторінці Черкаської міської ради у Фейсбуці.

Надійшла сумна звістка: перестало битися серце заступниці директора департаменту фінансової політики, депутатки міської ради, очільниці фракції "За Майбутнє" Олени Шевченко…, - зазначається у повідомленні.

Черкаське видання "Вичерпно" повідомляє, що Шевченко померла внаслідок ускладнень після операції. Жінці було 37 років, у неї залишилась 10-річна донька Софія.

Читайте також

Олена Шевченко була депутаткою Черкаської міської ради від "ПП Об’єднання Самопоміч" у 2015-2020 роках. На місцевих виборах 2020 року її обрали вдруге, тоді вона стала головою фракції "За майбутнє". Також Шевченко очолювала комісію з питань бюджету та економічного розвитку. Працювала заступником директора департаменту фінансової політики Черкаської міської ради.

Нагадаємо, у жовтні в Черкаській області в ніч перед виборами помер кандидат до Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.

Нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко (досье Ірини Геращенко) повідомила, що Кучеренко помер внаслідок ускладнень від коронавірусу.