Помічниця чиновника нарвалась на хвилю хейту через зухвалий образ на зустрічі з мером Львова

Дівчина з'явилась на діловій зустрічі без бюстгальтера та наполовину оголила свої груди
Помічниця чиновника нарвалась на хвилю хейту через зухвалий образ на зустрічі з мером Львова
Христина Тишкун Фото: christina_tyshkun / Instagram
26 Грудня 2021, 22:50
читать на русском

Помічниця заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, Христина Тишкун, приїхала на зустріч з мером Львова Андрієм Садовим в ультравідвертому образі. Вона оголила наполовину свої груди та була на високих каблуках.

Відповідне фото дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram, яку згодом закрила. Про це пише УНІАН.

27-річна Тишкун обрала для ділової зустрічі чорну приталену сукню з високим розрізом до стегна і глибоким декольте. При цьому вона не одягла бюстгальтер, тим самим оголивши наполовину свої груди. Також вона зробила зухвалий макіяж з акцентом на червоні губи.

Христина Тишкун на діловій зустрічі в міськраді Львова Фото: christina_tyshkun / Instagram

Після того, як фото з'явилось в її Instagram-блозі, користувачі одразу почали коментувати допис, але наряд сподобався не всім: "Ви або хрестик зніміть, або труси одягніть", "Brazzers нервово курить в сторонці", "Ескортниця?". Невдовзі дівчина закрила свою сторінку, на якій чимало відвертих фото.

Спеціалістка з етикету Анна Чаплигіна у Facebook зазначила, що дівчина порушила всі правила ділового етикету. Оскільки для ділової зустрічі чорний колір недоречний. При цьому допускається на приємному урочистості чорний колір смокінга і краватки-метелика.

Соболь, сукня, декольте, розріз і чоботи з "каблами" (вибачте, це не підбори)... Образ цілісний і гармонійний. Для певної ролі в кіно - ідеальний. Але навряд чи доречний в компанії заступника міністра освіти. Навряд чи він доречний для ролі помічника адвоката (Тишкун вказана помічником адвоката в компанії Advisers). І навряд чи доречний для когось у діловій ситуації, - заявила Чаплигіна.

Своєю чергою заступник міністра освіти України Ігор Гарбарук відреагував на скандал, процитувавши вірш Кіплінга "Якщо".

О, якщо ти спокійний, не розгублений, коли втрачають голови навколо, і якщо ти собі залишився вірний, коли в тебе не вірить найкращий друг, і якщо чекати вмієш без хвилювання, не станеш брехнею відповідати на брехню, не будеш злісний, ставши для всіх мішенню, але і святим себе не назвеш, - написав Гарбарук у Facebook.

Нагадаємо, що народний депутат і лідер партії "За майбутнє" Ігор Палиця 10 грудня відсвяткував свій 49-й день народження на гірськолижному курорті Буковель.

Читайте також

1