Попри антитіла в організмі, людство все ще залишається вразливим до коронавірусу - ВООЗ

Про це говорять сотні досліджень
Попри антитіла в організмі, людство все ще залишається вразливим до коронавірусу - ВООЗ
ВООЗ (фото: S. Steinach)
8 Грудня 2020, 03:05
читать на русском

У світі було проведено понад сотні досліджень на наявність антитіл в організмі людей, а велика частина населення планети все ще залишається вразливою до зараження коронавірусу.

Про це заявив Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреісус на брифінгу.

Їх результати ясно говорять нам про те, що велика частина населення світу залишається вразливою до інфікування, - заявив він.

Читайте також

Нагадаємо, що Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреісус закликав людей святкувати Різдво та Новий рік у родинному колі. Хоча COVID19 змінює спосіб святкування, але від радощів відмовлятися не варто, оскільки святкувати можна безпечно - у родинному колі.

Також у ВООЗ раніше заявляли, що у Європі зростає втома населення від пандемії COVID-19 та обмежувальних заходів. Посилаючись на дані опитувань, які проводилися у 27 європейських країнах, стомлюваність в деяких місцях охопила понад 60% населення.

Всесвітня організація охорони здоров'я вважає, що збереження жорстких карантинних обмежень на Різдво може мати негативні наслідки. У ВООЗ вважають, що людям необхідно дати можливість зустрічатися на Різдво.