Порошенка з родиною спіймали в одному з найдорожчих готелів Лондона (відео)

На журналістку накинулась Марина Порошенка та зламала їй ніготь
Порошенка з родиною спіймали в одному з найдорожчих готелів Лондона (відео)
Марина та Петро Порошенки / Фото: facebook.com/petroporoshenko
30 Червня 2022, 18:46
читать на русском

Родину п'ятого президента Петра Порошенка помітили в одному з найдорожчих готелів Лондона. При цьому Марина накинулась на журналістку.

Про це повідомляє ТСН.ua, журналістка якою - Наталка Гончарова - випадково зустрілась із родиною Порошенка, після чого на неї  накинулась Марина Порошенко та зламала журналістці ніготь.

Центр Лондона. Найдорожчий з британських готелів. Тут одна з моїх знайомих призначила зустріч аби передати з України ліки для дитини, які не продають без рецепта в Лондоні. Так я опинилася у місці, де найдешевший номер за добу коштує 1300 євро. Найдорожчий - майже п’ять тисяч. З вишуканим рестораном у класичному королівському стилі. І так, випадково, тут, під час сніданку, я зустріла родину Порошенків. Всіх, окрім старшого сина Олексія, - розповідає журналістка.

Як відбувалось спілкування між родиною Порошенків та журналісткою?

  • Журналістка ТСН: Добрий День! Петро Олексійович, дуже приємно вас зустріти. Ви давно тут?
  • Петро Порошенко: Ми вже три години.
  • Марина Порошенко: Ви знімаєте?
  • Петро Порошенко: Не кричи, не кричи.

Як припускає журналістка, Марина, вочевидь знервувала. Петро Олексійович намагається її заспокоїти, вщипнувши за ногу. Далі п'ятий президент вийшов з-за столу, аби поговорити. Він ввічливо відповідає на запитання.

  • Журналістка ТСН: Просто цікаво, як ви давно приїхали? Чи діти в безпеці?
  • Петро Порошенко: Ми приїхали сьогодні три години тому. А через 5 годин виїжджаємо, бо ми забираємо машини.

Далі розмову перервала пані Марина і намагалася забрати телефон з рук журналістки. Потім Марина трохи заспокоїлась, сіла назад за стіл. За таку поведінку дружини перепросив Петро Олексійович.

Шкода, що готель навряд чи зголоситься дати відео з камер спостереження в ресторані. Щоб показати, як завзято пані Марина взялася викручувати мені руку, щоб забрати телефон. З такою дружиною і охорони не треба. Доказ - мій нарощений ніготь, якого вона примудрилась надірвати. Що не так просто зробити, коли нігті нарощені, - каже журналістка.

У розмові Порошенко розповів, що його перебувають не в безпеці, бо "ми на фронті". А у готелі він працює.

За даними джерел ТСН, старший син Порошенка - Олексій - був помічений в Цюриху. Від початку війни, про себе він нагадав лише один раз - 5 березня написав пост у соціальних мережах.

Молодший син 21-річний Михайло, якого зустріли разом з його батьками, вочевидь, продовжує навчання за кордоном.

Сам Петро Олексійович в Лондоні буває регулярно. Ось на початку червня його теж випадково побачили на вулиці і сфотографували під час прогулянки з донькою.

В той час, коли я побачила його у британському ресторані - в його сторінці у фейсбуці з’явився пост про берлінську поїздку і машини на допомогу армії, - каже Наталка Гончарова.

На своїй сторінці у Facebook Порошенко зазначив, що перша партія з 12 вантажівок Leyland DAF 45.150 відправили в Україну з Великої Британії.

Він наголосив, що українським захисникам потрібно більше автівок – тому його команда почала працювати над доставкою в Україну ще 16 вантажівок, за які вже внесли заставу, щоб їх не розтягли в інші країни.

Ми з вами разом можемо збільшити цю кількість. Традиційно ми з Мариною подвоїмо суму грошей, які збирають волонтери ГО Справа Громад та ГО "Res_Publica. Брати по Зброї". Тож кожна ваша гривня працює з подвійною ефективністю на нашу спільну перемогу, - написав Порошенко.

За його словами, це повнопривідна дизельна вантажівка оснащена лебідкою і може перевозити все, що потрібно для фронту. Боєкомплект, харчі, воду і солярку в бочках. Вивезе тонами все, що необхідне на позиції – від деревини і скоб до мін та снарядів.

Частина автомобілів обладнані кранами для завантажування крупнокаліберних боєприпасів і РСЗО – вручну не натягаєшся, - зазначив політик.

Нагадаємо, що нардеп Петро Порошенко зустрівся з головою з Мюнхенської безпекової конференції у Берліні.

Читайте також