Порошенко з дружиною гуляють різдвяною Варшавою (відео)

Колишнього президента зафільмували українці, які працюють в Польщі
Порошенко з дружиною гуляють різдвяною Варшавою (відео)
Петро і Марина Порошенко (фото фейсбук)
24 Грудня 2021, 17:23
читать на русском

Допоки в Україні вирують пристрасті довкола персони Петра Порошенка, п`ятий президент насолоджується разом із дружиною Мариною прогулянками Варшавою

Відео їхньої прогулянки оприлюднило видання Pavlovsky News.

Українка, яка живе у столиці Польщі, помітила Порошенка з дружиною біля вітрини магазину та почала знімання. Марина Порошенко, побачивши це, стала посміхатися і помахала рукою, - йдеться в повідомленні.

Порошенко, побачивши, що його знімають, теж усміхнувся, показав великий палець і зайшов у магазин привітати відвідувачів.

Відео супроводжується музичним треком "Доброго вечора, Польща".

Нагадаємо, 20 грудня ​ Петру Порошенку повідомлено про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій. Йдеться про організацію злочинної схеми постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР" групою громадян України на загальну суму близько 1,5 млрд гривень.

Адвокати Порошенка стверджують. що Рада національної безпеки і оборони може застосувати щодо п'ятого президента санкції та арештувати його активи у рамках розслідування справи стосовно постачання вугілля з ОРДЛО.

Читайте також