Потепліє до плюс 14: синоптики розповіли про погоду на Новий рік

Майже весна за вікном пануватиме також і в перші дні 2021 року
Потепліє до плюс 14: синоптики розповіли про погоду на Новий рік
Новий рік без снігу (Фото: УНІАН)
28 Грудня 2020, 19:51
читать на русском

В Україні в останні дні старого та перші дні нового 2021 року повітря прогріється до 14 градусів тепла.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синопткиня Наталка Діденко.

Новий рік наближається і всі навколо так радіють, що скоро цей, прямо скажемо, непростий старенький рік, закінчується, так поспішають, що вже аж якось нечемно підштовхують його в спину - заповнюють все навколо весняними градусами, - написала Діденко.

За словами синопткині завтра в Україні протягом дня очікується +5+9 градусів, на Півдні +7+14 градусів. І лише на північному сході та Сході України вдень буде 0+4 градуси, а вночі можливі легкі заморозки.

29-го грудня повсюди збережеться сильний, до штормових поривів, південно-східний вітер.

Що ж до опадів, то дощі, вночі та вранці з мокрим снігом - ймовірні у вівторок, 29 грудня, у західних областях та в північній частині.

На решті території України переважатиме суха вітряна погода.

У Києві 29-го грудня втримається сильний вітер. Найближчої ночі очікується дощ, місцями мокрий сніг, завтра вдень без істотних опадів.

Температура повітря вночі близько нуля, може бути слизько, а ось вдень у столиці стовпчики термометрів піднімуться до +5+7 градусів.

До кінця 2020-го року і на початку 2021-го року в Україні переважатиме тепла, майже весняна, погода, - підсумувала синопткиня.

Читайте також

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на січень 2021 року. Українцям обіцяють, що у січні температура повітря не опускатиметься нижче п'яти-семи градусів морозу та не очікуються снігопади.

У прогнозі зазначено, що середня місячна температура серед зими триматиметься у межах від трьох градусів тепла до чотирьох градусів морозу.