Потепління очікується в Україні: синоптики кажуть про настання бабиного літа

Температурні гойдалки будуть значними
Потепління очікується в Україні: синоптики кажуть про настання бабиного літа
Погода Фото: УНІАН
6 Вересня 2021, 07:02
читать на русском

Після попередження про заморозки на ґрунті до мінус трьох градусів, українські синоптики повідомили, що в Україну прийшло бабине літо.

За даними синоптиці Наталки Діденко, найближчим часом в Україні повсюди переважатиме суха погода, яку зумовить антициклон.

Уночі в більшості областей України очікується до 6 градусів тепла, проте в окремих областях, окрім Закарпаття та південних областей, на ґрунті можливі заморозки.

Протягом дня температура повітря підніметься до 13-18 градусів, у південній частині та на Закарпатті 18-23 градуси.

У Києві понеділок 6-го вересня передбачається сухим та прохолодним - до 15 градусів тепла удень.

Надалі в Києві та в більшості областей України "бабине" сонце крутитиме градусний регулятор сильніше, теплішатиме. Проте вночі буде холоднувато, особливо це відчуватимуть ті, в кого нема індивідуального опалення, лише централізоване. Зустрічаємо сонячний антициклон, підставляємо носа теплим променям, тримаємо ближче до себе пухнастих котів, відбиваємося, як можемо, від заморозків, радіємо айстрам і чорнобривцям. Бабине літо прийшло, - написала Діденко.

Нагадаємо, раніше  синоптики оприлюднили прогноз погоди на два перші місяці осені. А у жовтні українцям потрібно очікувати бабине літо. Погода буде теплою та сонячною.

Читайте також

1