Потяги затримуються через вибухи у Львівській області

Окупанти влучили поруч з об'єктами залізниці
Потяги затримуються через вибухи у Львівській області
Обстріл залізниці у Львові Фото: t.me/zaliznyi_bot
18 Квітня 2022, 10:34
читать на русском

Укрзалізниця повідомила про затримку потягів у Львівській області через ворожі обстріли.

За даними УЗ, окупанти влучили в об'єкти біля залізниці, тому потяги до Львова затримуються.

Ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях. Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в'їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновлено, - йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця повідомила також, що через скупчення поїздів, що очікували на відбій тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу.

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін написав у телеграм, що після ранкового обстрілу Львова кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами:

Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. І команда вокзалу і команди поїзних бригад спрацювали чітко. Рух поїздів по Львову поновлено, будуть незначні затримки поїздів. Свою пошкоджену інфраструктуру відновимо.

Мер Львова Андрій Садовий пише, що наразі триває ліквідація наслідків ракетних ударів. Всі служби працюють на місці.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький з посиланням на повітряне командування "Захід" повідомив, що сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову: три – по об‘єкті військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу:

Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень. На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цю годину відомо про 6 загиблих та 8 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина. Дані уточнюються.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 18 квітня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Львову. Мер Львова Андрій Садовий у Telegram повідомив, що окупанти завдали п'ять прицільних ракетних ударів по місту.

Читайте також

1