Представником Зеленського у Криму стала волонтерка Таміла Ташева

Президент звільнив з посади постпреда Кориневича
Представником Зеленського у Криму стала волонтерка Таміла Ташева
Таміла Ташева Фото: https://www.facebook.com/tamila.tasheva/photos
25 Квітня 2022, 14:12
читать на русском

Володимир Зеленський підписав одразу кілька указів щодо кадрових перестановок у представництві президента в Криму.

На сайт Офісу президента опубліковано документи щодо звільнення постійного представника президента України в АР Крим Антона Кориневича та про призначення на цю посаду Таміли Ташевої, яка останні роки працювала на посаді заступника постійного представника.

Таміла Ташева Фото: https://www.facebook.com/tamila.tasheva/photos

Також розпорядженням Зеленського № 62/2022-рп звільнено з посади першої заступниці постійного представника президента України в АРК Дар'ю Свиридову. На її місце глава держави призначив Дениса Чистікова. 

В ОП повідомляють, що Зеленський подякував Кориневичу та Свиридовій за "командну роботу, важливі здобутки постійного представництва президента України в Криму та спільні зусилля з наближення деокупації Автономної Республіки Крим і міста Севастополя".

Він також привітав на посаді постійного представника Тамілу Ташеву та на посаді заступника постійного представника Дениса Чистікова, які спільно з командою представництва продовжать визначений президентом курс щодо деокупації та реінтеграції Криму, захисту прав наших громадян з тимчасово окупованого півострова, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кадрові зміни були заплановані ще до загострення збройної агресії рф.

Війна Росії проти України почалася з окупації Кримського півострова та має завершитися поверненням українського прапора до Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, - додали у Зеленського.

Довідково: Таміла Ташева (1985 р.н.) - українська кримськотатарська правозахисниця, волонтерка.

Таміла Ташева Фото: https://www.facebook.com/tamila.tasheva/photos

Свого часу працювала на посаді PR-директорки української радіоведучої та співачки Соні Сотник. Також була редакторко інтернет-видання "Медіа-Крим".

Очолювала проєкт ГО "КримСОС".

Читайте також