Президент підписав закон про відновлення роботи ВККС

Раніше документ був ветований Зеленським
Головне
Президент підписав закон про відновлення роботи ВККС
Закон України (фото: t.me/verkhovnaradaukrainy)
3 Серпня 2021, 14:12
читать на русском

Президент Володимир Зеленський підписав закон про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККС).

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Закон про ВККС

Також президент підписав закони про зміни до деяких законів про порядок обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя (№5068) і про внесення змін до ст. 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя (№5069).

Нагадаємо, 29 червня Верховна Рада зміни до закону "Про судоустрій і статус суддів", що стосується відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (№3711-д). Спікер парламенту Дмитро Разумков підписав документ 5 липня. Після цього закон відправили на підпис президентові.

8 липня президент України Володимир Зеленський ветував ухвалений Радою закон про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів (ВККС).

13 липня Верховна Рада ухвалила закон про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів (ВККС) з пропозиціями президента Володимира Зеленського.

Читайте також

1