Президент Польщі з дружиною відвідали "Биківнянські могили" у Києві

Сьогодні Анджей Дуда також має намір зустрітися з Зеленським
Президент Польщі з дружиною відвідали "Биківнянські могили" у Києві
Президент Польши Дуда (фото: из открытых источников)
12 Жовтня 2020, 08:12
читать на русском

Президент Польщі Анджей Дуда і його дружина Агата прибули до Києва 11 жовтня.

Свій офіційний візит до України вони розпочали із вшанування пам'яті жертв сталінського режиму на території Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили".

Правда і пам'ять мусять тривати. Сьогодні на Польському воєнному цвинтарі в Биківні вшановую пам'ять замордованих 80 років тому НКВС 3435 польських в’язнів з українського Катинського списку, які загинули за вільну та суверенну Польщу, - написав Дуда у свому Тwitter.

Читайте також

Раніше  Дуда написав у Тwitter, що візит в Україну "особливо важливий".

В період пандемії багато господарських секторів залежать від налагодження ще кращої міжнародної співпраці і прийняття конкретних рішень. Зв'язки між Польщею та Україною дуже міцні і разом працюємо заради ще більшого їх посилення, - зазначив він.

Сьогодні, 12 жовтня, відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Республіки Польща Анджея Дуди, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

За результатами переговорів глав держав буде підписано низку двосторонніх документів, - повідомляє пресслужба президента України.

Планується, що 13 жовтня Володимир Зеленський (Володимир Зеленський - досьє) та Анджей Дуда відвідають Одесу та візьмуть участь у роботі українсько-польського економічного форуму.

1