Президент призначив представника України при ЮНЕСКО

Ним став посол України у Французькій Республіці Вадим Омельченко
Президент призначив представника України при ЮНЕСКО
Президент Зеленський
23 Листопада 2020, 12:51
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив посла України у Франції Вадима Омельченка постійним представником України при ЮНЕСКО.

Призначити Надзвичайного і Повноважного Посла України у Французькій Республіці Омельченка Вадима Володимировича постійним представником України при ЮНЕСКО за сумісництвом, - йдеться в тексті указу №507/2020 від 23 листопада, оприлюдненому на сайті глави держави.

Читайте також

Вадим Омельченко був призначений послом України у Франції 11 червня, одразу після того, як президент Володимир Зеленський звільнив Олега Шамшура з цієї посади.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський, під час лікування від коронавірусу у "Феофанії" започаткував міжнародний флешмоб відеопривітань з нагоди 75-річчя організації ЮНЕСКО.

Захищаючи свою свободу, Україна високо цінує та підтримує важливу місію ЮНЕСКО. Саме тому сьогодні спільно з Національною комісією у справах ЮНЕСКО я запускаю міжнародний флешмоб відеопривітань з нагоди 75-річчя організації. Долучайтеся!, - зазначив президент (досьє Зеленського).

1