Зеленський на самоізоляції вигадав новий флешмоб

Президент започаткував міжнародний флешмоб з нагоди 75-річчя ЮНЕСКО
Зеленський на самоізоляції вигадав новий флешмоб
Володимир Зеленський (фото: пресслужба Офісу президента)
16 Листопада 2020, 21:38
читать на русском

Президент Володимир Зеленський, який перебуває у лікарні через захворювання на коронавірус, започаткував міжнародний флешмоб відеопривітань з нагоди 75-річчя організації ЮНЕСКО.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Захищаючи свою свободу, Україна високо цінує та підтримує важливу місію ЮНЕСКО. Саме тому сьогодні спільно з Національною комісією у справах ЮНЕСКО я запускаю міжнародний флешмоб відеопривітань з нагоди 75-річчя організації. Долучайтеся!, - зазначив президент (досьє Зеленського).

Він також опублікував відповідне відео та пояснив, що відеоролик записали за кілька днів до того, як він отримав позитивний тест на COVID-19.

P.S. Для любителів вишукувати зраду – цей ролик ми записали за кілька днів до того, як я отримав позитивний тест на COVID-19, - повідомив Зеленський.

Читайте також

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

12 листопада Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, де саме лікуються Зеленський (досьє Зеленського) та Єрмак - вони перебувають в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві). За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок, а у Єрмака такого спецкабінету немає.

Президент України Володимир Зеленський записав відео з лікарні у Феофанії, де він перебуває на самоізоляції. У відео президент розповів, що почувається добре. Він працює, проводить наради і особисті онлайн-зустрічі.