Президент Вірменії захворів на коронавірус

Тест Саркісян здавав у Лондоні
Президент Вірменії захворів на коронавірус
Президент Вірменії Армен Саркісян (фото: armenpress.am)
5 Січня 2021, 16:47
читать на русском

Президент Вірменії Армен Саркісян захворів на коронавірус. Про це повідомило вірменське видання armenpress.am з посиланням на управління у зв'язках з громадськістю апарату вірменського президента.

Тест на наявність коронавірусної інфекції Саркісян здав у Лондоні, куди приїхав під час своєї відпустки, аби зробити операцію на нозі.

Хірургічне втручання вірменському лідеру зробили, але згодом у нього проявилися симптоми COVID-19. Тест показав позитивний результат. Саркісян продовжить працювати дистанційно.

Від початку пандемії у Вірменії зафіксували 160 544 випадків зараження, як свідчать дані американського університету Джонса Гопкінса. 2 878 осіб померли від ускладнень, спричинених цією хворобою.

Читайте також

Нагадаємо, що у Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що вакцина від COVID-19 може спровокувати гонитву за нею серед заможних людей і стати недоступною для бідних верств населення. Тож ВООЗ закликала, владу кожної країни справедливо розподілити вакцину для всіх верств населення.

Представники ВООЗ також вважають, що збереження жорстких карантинних обмежень на Різдво може мати негативні наслідки.

Читайте більше про новий штам коронавірусу, який уже поширюється Європою надзвичайно швидко: Новий штам коронавірусу: що відомо та яка небезпека.

1