Президенту Білорусі Лукашенку подарували гранатомет

Білоруський диктатор перевірив роботу артилерійської бази в Гомелі
Президенту Білорусі Лукашенку подарували гранатомет
18 Листопада 2023, 07:39
читать на русском

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час візиту на артилерійську базу озброєння у Гомелі отримав у подарунок гранатомет. Йдеться про модель РПГ-7 у комплекті з оптичним приладом ПГО-7В.

Як уточнює Belta, ручний протитанковий гранатомет РПГ-7, виробництво якого було запущено у 1961 році, призначений для боротьби з танками, самохідними артилерійськими установками та іншою бронетехнікою. Також зброя використовується для ураження живої сили в укриттях та знищення малошвидкісних повітряних цілей.

Повідомляється, що «близький друг Путіна» відвідав 1868 артилерійську базу озброєння в Гомелі, щоб ознайомитися з її роботою і перевірити готовність зброї до бою. На території військового об'єкта зберігаються та ремонтуються різні види озброєнь та військової техніки. Багаторічному лідеру Білорусі доповіли про призначення артилерійської бази та її структуру.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у грудні 2022 року готувався віддати наказ своїм військам про вторгнення до України.

Читайте також

1