Прикордонники не пустили до України іноземця з георгіївською стрічкою

Чоловік не зміг підтвердити мету свого візиту
Прикордонники не пустили до України іноземця з георгіївською стрічкою
Аеропорт (фото: Pexels)
4 Грудня 2020, 17:59
читать на русском

У пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники не пустили до України громадянина Німеччини, у якого була георгіївська стрічка.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

У ДПСУ повідомили, що у пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники відмовили у пропуску громадянину Німеччини 1994 року народження та громадянці Російської Федерації 1998 року народження. Пара прибула до Києва рейсом з Берліну.

Іноземці не змогли підтвердити правоохоронцям мету свого візиту до України.

Читайте також

Зазначається, що у німця на наплічнику була пов'язана георгіївська стрічка, публічне використання якої заборонене українським законодавством. Чоловік повідомив, що стрічку він отримав у подарунок від друга-росіянина.

Фото: ДПСУ

Після відмови у пропуску громадянин Німеччини та громадянка РФ вилетять з України зворотним рейсом.

Нагадаємо, що 2 грудня у міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали двох українок, які намагалися ввезти в Україну діаманти з приховуванням від митного контролю. Правоохоронці знайшли 38 пакетів з діамантами вагою понад 50 грамів в особистих речах жінок. Орієнтовна вартість коштовностей - 17 млн грн.

Раніше повідомлялось, що в аеропорту "Бориспіль" затримали українців, які намагалися провезти в країну діаманти на 15 млн гривень у спідній білизні.

1