ПриватБанк увів нові правила переказів грошей

Встановлюється лімітована кількість переказів
Головне
ПриватБанк увів нові правила переказів грошей
ПриватБанк (фото: ЕП)
15 Жовтня 2021, 16:08
читать на русском

ПриватБанк встановив нові правила переказів з картки на картку.

Для 99,7% клієнтів, які користуються послугою - нічого не змінюється, запевняє пресслужба фінустанови.

З жовтня 2021 року ми вносимо незначні корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за правилами внутрішньої політики банку, що базуються на вимогах фінмоніторингу та правилах платіжних систем, ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон.

Згідно з повідомленням, для відправників встановили ліміт в 100 перекладів по Україні та 25 - за кордон, а для одержувачів, відповідно 100 і 30 перекладів за місяць.

У банку повідомили, що робити, якщо на вашу картку надходять благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів та інше:

  • Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, то можете зателефонувати на номер 3700, або написати у чат "Допомога Онлайн".
  • Також можете надіслати банку посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності.

Протягом робочого дня у банку обіцяють встановити для таких карток безлімітний режим.

Якщо на картку ви отримуєте гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків, то "нормативно-правовим актом Національного банку України встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна".

Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радимо відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України, - кажуть у ПриватБанку.

Нагадаємо, що через технічний збій у роботі ПриватБанку у деяких клієнтів гроші за кожну транзакцію списувалися по два рази, а також неправильно показувалися залишки на рахунках.

Читайте також наш матеріал: Борги українців стягуватимуть з банківських карток автоматично

Читайте також