Прохід у пекло: з'явилось відео провалля, яке утворилось під колією на Буковині

Залізничники вже засипали у прірву щебінь та камінь
Прохід у пекло: з'явилось відео провалля, яке утворилось під колією на Буковині
Провалля під залізничною колією у Чернівецькій області Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia
20 Вересня 2021, 19:30
читать на русском

У Чернівецькій області продовжують ліквідовувати наслідки карстового провалу під залізничними коліями біля перегону Новоселиця — Мамалига.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Залізничники вже засипали у провал 150 куб. м щебеню та близько 40 куб. м бутового каменю, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що маршрут поїзда № 117/118 Чернігів — Чернівці — Чернігів змінили. А пасажирів доставляють автобусами на ділянці між станціями Мамалига та Чернівці. Автобуси відправляються з привокзальної площі та підлаштовані під графік поїзда. Посадка до автобусів – за придбаними квитками на вказаний поїзд.

Крім того, поїзд № 117/118 Чернівці — Чернігів на час боротьби з наслідками природного явища відправлятиметься зі станції Мамалига разом із довезеними автобусом пасажирами. Орієнтовний час затримки прибуття до кінцевої станції — близько 2 годин.

Журналістка телекомпанії "Чернівецький промінь" Алла Спрінчінат на своїй сторінці у Facebook опублікувала відео, на якому видно, що там утворилась величезна прірва.

Нагадаємо, що 26 серпня на станції "Глинна-Наварія" поблизу Львова з рейок зійшли та перекинулися 18 вагонів вантажного потяга, який перевозив щебінь.

Читайте також