Прохолодну погоду прогнозують синоптики у перший день весни

У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях очікується мокрий сніг
Прохолодну погоду прогнозують синоптики у перший день весни
Весна (Фото: pixabay)
1 Березня 2023, 08:10
читать на русском

1 березня в Україні очікується прохолодна погода, переважно без опадів.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, температура в більшості областей вдень становитиме +2°...+5°, на півдні та у Закарпатській області буде тепліше, до +7°...+9°. В ніч на 1 березня температура буде мінусова. На більшій території України буде без опадів, лише у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях очікується мокрий сніг.

Зокрема, у західних областях температура вдень триматиметься на рівні +1°...+4°, лише на Закарпатті повітря прогріється до +7°...+9°. В усіх областях буде без опадів, хмарно з проясненнями.

На жителів півночі України також чекає денна температура в межах +2°...+4°, без опадів з проясненнями, лише в Чернігівській та Сумській областях прогнозують мокрий сніг.

На сході України 1 березня буде хмарно з проясненнями, в Харківській і Луганській областях прогнозують мокрий сніг, в Донецькій області без опадів. Температура вдень буде близько +1°...+4°.

У центральних областях стовпчики термометрів завтра покажуть +2°...+5°, без опадів, хмарно з проясненнями.

На півдні України сьогодні буде сухо, невелика хмарність. Повітря тут прогріється до +7°...+9°.

Нагадаємо, перші весняні дні обіцяють бути теплими і майже без опадів. Найтепліше традиційно буде у південній половині країни. Кількість опадів виявиться в межах норми, періодично випадатиме дощ та сніг, спостерігатимуться тумани.

Читайте також

1