Прокуратура провела обшуки в Київбудреконструкції

Вона шукала документи шахрайства
Прокуратура провела обшуки в Київбудреконструкції
Нацполіція (фото: Парламент.Ua)
21 Травня 2021, 18:30
читать на русском
Прокуратура Києва здійснила обшук у приміщенні комунального підприємства Київської міської ради "Київбудреконструкція".

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Обшук був проведений у приміщенні підприємства відповідно до ухвали слідчого суді Печерського районного суду м. Києва від 17.05.2021. Слідчі дії здійснювалися з метою відшукування та вилучення документів за договірними відносинами на предмет шахрайства, легалізації (відмивання) майна та зловживання владою або службовим становищем, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на підприємстві здійснювались перевірки на предмет фінансово-господарської дисципліни (у тому числі за договірними відносинами з товариством, яке стало суб’єктом дослідження зазначеного кримінального провадження) та жодних порушень не встановлено.

До того ж підприємство з метою сприяння слідству неодноразово надавало документи на виконання запитів органів слідства та прокуратури з тих самих обставин справи.

Контекст. 12 травня Київська міська прокуратура повідомила про проведення обшуків у декількох департаментах КМДА і комунальних підприємствах одразу за шістьма не пов’язаними між собою кримінальними справами.

Детальніше про обшуки на комунальних підприємствах КМДА читайте в нашому матеріалі: Хвиля обшуків у Київській мерії та комунальних підприємствах не вщухає - чому "трусять".

Читайте також