Прості рецепти смакоти: часниковий суп із вершками та домашніми сухариками

Швидкий та легкий рецепт. Часниковий суп із вершками та домашніми сухариками – це чудова ідея на обід.
Прості рецепти смакоти: часниковий суп із вершками та домашніми сухариками
18 Березня 2024, 21:51
читать на русском

Часниковий суп з вершками має кремову консистенцію, відмінний смак та неперевершений часниковий аромат. Часникові супи дуже популярні в європейських країнах, кожна країна і навіть регіон має свій рецепт приготування та набір інгредієнтів. Залишається вибрати свій улюблений варіант і обов'язково його спробувати.

Швидкий та легкий рецепт. Часниковий суп із вершками та домашніми сухариками – це чудова ідея на обід.

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Картопля -2 шт
  • Часник - 8 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Вершки - 100 мл
  • Вода - 400 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний до свого смаку
  • Спеції до свого смаку
  • Батон - 2 скиб.
  • Олія рослинна

Влийте олію в каструлю з товстим дном. Викладіть дрібно нарізану цибулю та видавлений або подрібнений часник. Не бійтеся кількості часнику. Обсмажуйте помішуючи до легкого підрум'янювання.

Додайте картоплю. Перемішайте. Обсмажуйте помішуючи 2 хвилини. Влийте воду, перемішайте, накрийте кришкою і варіть до готовності картоплі.

Поки картопля доходить до готовності, зробимо домашні сухарики. Нарізаємо скибочки батона кубиками.

Викладаємо нарізаний батон на розігріту сковороду з додаванням олії. Обсмажуємо помішуючи до рум'яності сухариків.

Коли картопля буде готова солимо і перчимо до свого смаку. Знімаємо з вогню.

Перетворюємо суп за допомогою блендера на суп-пюре.

Вливаємо вершки і не перестаючи помішуємо до однорідного кольору та консистенції.

Часниковий суп з вершками подаємо з домашніми сухариками. Смачного!

Читайте також