Скільки військової техніки знищили в Україні за президентства Кучми, Ющенка та Януковича
Часниковий суп з вершками має кремову консистенцію, відмінний смак та неперевершений часниковий аромат. Часникові супи дуже популярні в європейських країнах, кожна країна і навіть регіон має свій рецепт приготування та набір інгредієнтів. Залишається вибрати свій улюблений варіант і обов'язково його спробувати.
Швидкий та легкий рецепт. Часниковий суп із вершками та домашніми сухариками – це чудова ідея на обід.
Інгредієнти на 1 порцію:
- Картопля -2 шт
- Часник - 8 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
- Вершки - 100 мл
- Вода - 400 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний до свого смаку
- Спеції до свого смаку
- Батон - 2 скиб.
- Олія рослинна
Влийте олію в каструлю з товстим дном. Викладіть дрібно нарізану цибулю та видавлений або подрібнений часник. Не бійтеся кількості часнику. Обсмажуйте помішуючи до легкого підрум'янювання.
Додайте картоплю. Перемішайте. Обсмажуйте помішуючи 2 хвилини. Влийте воду, перемішайте, накрийте кришкою і варіть до готовності картоплі.
Поки картопля доходить до готовності, зробимо домашні сухарики. Нарізаємо скибочки батона кубиками.
Викладаємо нарізаний батон на розігріту сковороду з додаванням олії. Обсмажуємо помішуючи до рум'яності сухариків.
Коли картопля буде готова солимо і перчимо до свого смаку. Знімаємо з вогню.
Перетворюємо суп за допомогою блендера на суп-пюре.
Вливаємо вершки і не перестаючи помішуємо до однорідного кольору та консистенції.
Часниковий суп з вершками подаємо з домашніми сухариками. Смачного!
Читайте також