Прості рецепти смакоти: домашні купати з свининою

Приготування домашньої ковбаси не вимагає складних кулінарних навичок
Прості рецепти смакоти: домашні купати з свининою
28 Квітня 2023, 22:01
читать на русском

Купати - це злегка пікантні ковбаски, які відзначаються неабияким смаком та ароматом. Перед подачею на стіл, їх потрібно підсмажити до золотистого скоринки. Ця страва відмінно поєднується з гірчицею, печеними та свіжими овочами.

Інгредієнти:

  •  1 кг свинини
  •  100 г сала
  •  2 невеликих цибулини
  •  12 головок часнику
  •  чорний мелений перець (до свого смаку)
  •  гвоздика (до свого смаку)
  •  кориця (до свого смаку)
  •  кишки (скільки потрібно)

Спосіб приготування:

Перед приготуванням, замочіть кишки. Свинину, сало та цибулю наріжте на дрібні шматки та пропустіть через м’ясорубку. Додайте до м’яса сіль, перець, корицю, гвоздику, видавлений часник та ретельно вимніть фарш рукою.

Заповнюйте фаршем замочені кишки. Для цього, ви можете використовувати невеликі лійки. Заповнюйте не надто туго, щоб при смаженні кишки не тріснули та фарш не виліз. Орієнтуйтеся на довжину 20-25 см.

Акуратно з’єднуйте кінці купат.

Закип’ятіть воду та опустіть їх на 1 хвилину. Потім витягніть з води та дайте охолонути.

Зберігайте у холодильнику до 2 тижнів.

Перед подачею, обсмажте купати з обох сторін на сковорідці з оливковою олією.

Намагайтеся подавати їх у гарячому та теплому вигляді. Так вони набагато апетитніші та ароматніші.

Читайте також