Не обов'язково йти до ресторану для того, щоб спробувати вишуканий салат, в якому несподівано поєдналися, на перший погляд, абсолютно несумісні компоненти.
Куряче м'ясо, соковиті солодкі фрукти та ягоди, пікантні спеції та молочні продукти — основні складники салату. Їхній смак вам добре знайомий, проте в такому колоритному сполученні властивості інгредієнтів розкриються зовсім по-новому.
Інгредієнти
- Куряче філе - 250 г
- Мандарини - 150 г
- Полуниця - 300 г
- Ананас - 150 г
- Майонез - 2,5 ст. л.
- Сметана - 2,5 ст. л.
- Апельсиновий сік - 2 ст. л.
- Карі - 1 ч. л.
- Молоко - 4 ст. л.
- Зелений салат до свого смаку
- Кокосові пластівці - 30 г
Відварюємо куряче філе, остуджуємо і нарізаємо шматочками. Чистимо ананас та нарізаємо лише його м'яку частину. Дрібнимо полуницю на маленькі шматочки та роз'єднуємо мандарини на часточки. Змішуємо у глибокій тарілці фрукти та ягоди з нарізаним курячим м'ясом.
Готуємо заправку для салату: змішуємо майонез, сметану, молоко, апельсиновий сік та карі.
Додаємо листя салату та заправку до ємності з фруктами та м'ясом і перемішуємо.
Прикрашаємо за бажанням кокосовими пластівцями та смакуємо досхочу!
Читайте також