У невеличкій камері з туалетом: ЗМІ розповіли, в яких умовах сидить в СІЗО олігарх Коломойський

Основою салату є консервована риба (найчастіше горбуша). Рецепт класичної мімози досить простий, але можна урізноманітнити його смак овочами і навіть фруктами.
Салат Мімоза - класичний рецепт
Інгредієнти:
- Яйця - 6 шт.
- Твердий сир - 150 г.
- Цибуля - 2-3 шт.
- Рибні консерви - 250 г.
- Майонез - 200 г.
- Масло - 100 г.
Яйця відварити круто і остудити. Відокремити жовтки від білків і натерти. Сир і тверде вершкове масло натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати. Рибу розім'яти виделкою. Викласти салат шарами в наступній послідовності: білки - сир - риба - цибуля - масло - жовтки. Всі шари крім масла злегка змастити майонезом.
Салат Мімоза з картоплею і морквою
Інгредієнти:
- Яйця - 4 шт.
- Картопля - 4 шт.
- Морква - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Рибні консерви - 250 г.
- Майонез до свого смаку.
Яйця, моркву і картоплю відварити до готовності. Цибулю залити окропом на кілька хвилин. Рибу розім'яти виделкою, відокремити яєчні білки від жовтків. Яйця, картоплю і моркву натерти на тертці, цибулю нарізати.
На дно салатника викласти трохи картоплі. Потім по черзі покласти рибу, цибулю, картоплю, моркву, білки і жовтки. Кожен шар злегка посолити і змастити майонезом. Прибрати в холодильник на кілька годин.
Салат Мімоза з грушею
Інгредієнти:
- Яйця - 5 шт.
- Консервована горбуша - 200 г.
- Твердий сир - 100 г.
- Груші - 2 шт.
- Майонез - 200 г.
Яйця відварити круто і окремо натерти білки з жовтками. З горбуші дістати великі кістки і розім'яти рибу виделкою. На крупній тертці натерти сир і груші. Викласти шари салату: половина білків - половина сиру - половина риби - груша - половина білків - половина сиру - половина риби. Кожен шар злегка змастити майонезом. Посипати зверху жовтками і залишити в холодильнику на пару годин.
Читайте також