Прості рецепти смакоти: шоколадні ковбаски з печива та згущеного молока

Ці популярні солодощі до смаку і дорослим, і дітям
Прості рецепти смакоти: шоколадні ковбаски з печива та згущеного молока
2 Лютого 2024, 22:52
читать на русском

Такі ласощі нікого не залишить байдужим, щобільше - тільки у вас вийде приготувати його так, як подобається вам і вашій родині. Швидше записуйте технологію, за якою робиться найсмачніша шоколадна ковбаса - рецепт на століття.

Горіхова солодка ковбаска - рецепт з печива

Інгредієнти:

  • Печиво цукрове - 600 г
  • Горіхи волоські - 100 г
  • Какао-порошок - 3 ст. ложки
  • Цукор - 5 ст. ложок
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 200 г

Візьміть печиво і розділіть його на 2 рівні частини, одну з яких подрібніть в крихту, а другу розламайте на шматочки. Горіхи придавіть качалкою або ступкою. У каструлі з'єднайте какао, цукор і молоко, поставте на вогонь. Постійно помішуючи, додайте вершкове масло. Печиво і горіхи з'єднайте в ємності, туди ж влийте шоколадну помадку. Все перемішайте, потім викладіть масу на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Надішліть на ніч в холодильник, потім зніміть плівку і подавайте десерт до столу.

Солодка ковбаска з печива з коньяком

Інгредієнти:

  • Какао - 3 ст. ложки
  • Цукор - 1 стакан
  • Молоко - 3 ст. ложки
  • Ванілін - 1/2 ч. ложки
  • Вершкове масло - 180-150 г
  • Горіхи (мигдаль + арахіс) - 150 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Печиво пісочне - 400 г
  • Коньяк - 1 ст. л

Змішайте в ємності какао, цукор і молоко, додайте вершкове масло, нарізане шматочками, і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, дочекайтеся закипання, потім приберіть ємність з плити. Додайте яйце, ванілін і коньяк, збийте вінчиком.

Горіхи обсмажте на сухій сковороді, перебийте в кавомолці. Поламайте печиво на шматочки, викладіть його в шоколадну суміш, туди ж висипте горіхи. Викладіть масу на плівку, загорніть в ковбаску. Приберіть в холодильник на 2-3 години, потім подавайте до столу.

Солодка ковбаска - класичний рецепт зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • Печиво пісочне (цукрове) - 400 г
  • Молоко згущене-0,5 банки (190 г)
  • Масло вершкове (кімнатної температури ) - 100 г
  • Горіх волоський - 50 г
  • Какао-порошок - 3 ст. ложки

Масло наріжте шматочками, горіхи подрібніть, печиво поламайте руками так, щоб залишалися невеликі скибочки. З'єднайте все в одній ємності, туди ж додайте какао-порошок і згущене молоко. Ретельно вимісити інгредієнти до однорідної маси, викладіть її на плівку, закрутіть ковбаскою. Поставте в холодильник на 1 годину, а потім подавайте до столу.

Читайте також

1