Прості рецепти смакоти: курка, фарширована рисом та грибами

Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям
Прості рецепти смакоти: курка, фарширована рисом та грибами
11 Грудня 2023, 22:57
читать на русском

Фарширована курка якнайкраще пасуватиме до святкового столу. Рецепт недорогий і простий у приготуванні.

Інгредієнти:

  • Курка (середня) -1 шт.
  • суміш рису та овочів (кукурудза, горошок, помідор, стручкова квасоля) - 400 г
  • печериці - 200 г
  • Масло - 50 г
  • Майонез  - 2 ст. ложки
  • Сіль, часник та спеції  до свого смаку

Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. Овочі та печериці злегка відварити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити до свого смаку. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами

Читайте також

1