Тарифи, пенсії, субсидії: що зміниться для українців з 1 травня
Фарширована курка якнайкраще пасуватиме до святкового столу. Рецепт недорогий і простий у приготуванні.
Інгредієнти:
- Курка (середня) -1 шт.
- суміш рису та овочів (кукурудза, горошок, помідор, стручкова квасоля) - 400 г
- печериці - 200 г
- Масло - 50 г
- Майонез - 2 ст. ложки
- Сіль, часник та спеції до свого смаку
Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. Овочі та печериці злегка відварити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити до свого смаку. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами
Читайте також