Українців попередили про можливі відключення світла через підрив Каховської ГЕС

Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву або закуску.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна
- 200 г твердого сиру
- 1 склянка кефіру
- 400 г відвареної курятини
- 100 мл рослинної олії
- 1 ч. л. солі
- 1,5 ч. л. розпушувача
- петрушка або кріп
Просіємо борошно, додаємо сіль, розпушувач. На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна. Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.
Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини. Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.
Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.
На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.
Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.
Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.
Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!
Читайте також